Je blijft lachen met Popovics

Met Sandor Popovics blijf je lachen. Na afloop van NEC-MVV (1-1) ging de Hongaarse Doetinchemmer die de Nijmeegse club traint, uitvoerig in op de fout die Van Rossum maakte waardoor de Maastrichtenaren op voorsprong kwamen.


Popovics stond op, greep in de vroegere omroepkamer van de Goffert een jongeling vast, en ging op een meter afstand achter die jongen staan. ”Kijk, ik ben Van Rossum en die jongen is Huub Smeets. Zo ging het in de eerste helft: teveel ruimte.”


Vervolgens drukte Popovics de jonge man tegen zich aan, “Kijk, ik heb in de pauze tegen Van Rossum gezegd dat hij op deze manier op Smeets moet staan. Als er dan een hoge bal komt, moet’ie Smeets eerst een duw geven, dan komt’ie mooi niet meer aan de bal.”


Waarop de jongeling van de ene hoek naar de andere hoek van de perskamer werd geduwd.
“O ja”, grapte Popovics in het bijzijn van MVV-trainer Cor Brom, “maandag en dinsdag (eergisteren én gisteren dus) zijn we in Zeist om naar bondscoach Rinus Michels te luisteren. Dat praatje duurt gelukkig maar een half uur. Reken er in ieder geval op dat NEC en MVV komend weekeinde veel beter gaan spelen.”

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.