FC Utrecht loert weer op Hoekman

Evenals een jaar geleden heeft FC Utrecht nu tussen twee seizoenen in weer gesprekken gevoerd met NEC-linksbuiten Danny Hoekman.Mocht er binnen de selectie van FC Utrecht verschuivingen plaatsvinden, dan is het niet ondenkbeeldig dat Hoekman alsnog naar de Domstad verhuist.


Hoekman, die gisteren op vakantie in Spanje ging: “NEC speelt nu ook wel in de eredivisie maar FC Utrecht speelt Europacupvoetbal. Dat is natuurlijk extra aantrekkelijk.”NEC-bestuurslid Henk van de Water: “In april van dit jaar kreeg Hoekman, evenals de andere spelers, een ‘zuinige’ aanbieding, in een periode dat het NEC niet best ging. Na de promotie is het eventuele transferbedrag voor Hoekman wel op basis van die ‘zuinige’ aanbieding gebleven. Dat is dus niet zoveel. Vandaar dat FC Utrecht, waarvan bestuursleden met mij kortgeleden hebben gepraat, op Hoekman blijft loeren. Met Hoekman en zijn raadsman Reynders heeft NEC uitgebreid overleg gepleegd. Het valt me van die twee tegen dat ze toch minder bij NEC zijn betrokken dan ik had gedacht. Maar als er bij FC Utrecht zelf niets gebeurt, zal Hoekman ook niet verkassen. NEC heeft Hoekman een aanbieding gedaan. Hij is vrij om al dan niet te tekenen. De markt is nu eenmaal open.”


Gisteren keerde verdediger Sije Visser terug van vakantie; het ligt in de lijn der verwachting dat Visser binnenkort bijtekent.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.