Hoekman: ‘Utrecht? Afwachten!’


‘Ik heb een gesprek met trainer Nol de Ruiter gehad, maar of ik nu ook daadwerkelijk naar FC Utrecht vertrek, ik weet het nog niet. Ik wacht maar af. Ik ga vandaag eerst maar eens tweeëneenhalve week op vakantie in Spanje’


Danny Hoekman, de linksbuiten van NEC, lijkt de enige kandidaat van de huidige Goffert-spelersgroep, die misschien een trapje hoger kan gaan voetballen. Hoekman tekende het hem voorgelegde NEC-contract -nog- niet, en er bestaat dus wel degelijk serieuze belangstelling van Utrecht kant voor Hoekman, Hoekman kan dan de opvolger van Rob de Wit worden, die de overstap van FC Utrecht naar het Amsterdamse Ajax maakte. De Ruiter weet waartoe Hoekman in staat is. Voorheen was De Ruiter trainer van Veendam, waartegen NEC het afgelopen seizoen twee keer aantrad.


Inmiddels is trainer Pim van de Meent voor het volgend seizoen ook zeker van de inbreng van Eric van Rossum en John Vievermans. Dit duo tekende voor de duur van één jaar bij. Spits Rob Hasselbach verwacht dat hij een nieuw contract kan afdwingen.


Hasselbach kan niet weg bij NEC, en moet nu vijf duels in de hoofdmacht afwerken, alvorens zeker te zijn van een vers contract.


‘Ik denk dat mij dat wel lukt. Frans Janssen mist het begin van de nieuwe competitie; hij moet nog geschorst worden na de reeks van drie gele kaarten. Dan krijg ik de gelegenheid mij in het eerste te spelen.”


De tot nu toe vastgelegde spelers voor het volgend seizoen zijn: Grim, Visser, Paymans, Van Rossum, Vievermans, Mommertz, Frans Janssen, Anton Janssen, Aalbers, de Groot, en doelman Van Cuyk.Danny Hoekman, volgend seizoen eredivisie-voetbal bij FC Utrecht? Op de achtergrond John Vievermans, die inmiddels bijtekende.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.