Trip naar Zürich presentje van Stoop

Tot grote verrassing van NEC’s voorzitter Henk Bergamin was vrijdagmiddag in Zürich ook trainer Pim van de Meent aanwezig tijdens de loting voor de tweede ronde van de strijd om de diverse Europacuptoernooien.

Henk Bergamin was donderdag al afgereisd naar Zürich. Pim van de Meent vertrok vrijdagmorgen per vliegtuig. Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling van de Nijmeegse trainer om naar Zürich te gaan.


?Toen Ik donderdag thuiskwam uit Noorwegen, belde Dé Stoop me op. Hij zei me dat er een ticket voor me klaarlag op Schiphol. Dat is mijn cadeautje voor Jou omdat je met NEC de tweede ronde hebt bereikt. Ik vind dat jij In Zürich moet zijn,” aldus Van de Meent.


Dé Stoop was In de FC Amsterdamperiode de baas van Pim van de Meent. Sinds de opheffing van deze club hebben belden nog steeds veel contact.


In Zürich hebben Van de Meent en Bergamin elkaar nauwelijks gesproken. Zoals bekend heeft de Nijmeegse coach het bestuur van NEC vorige week een gebrek aan visie verweten. Bergamin heeft deze kritiek hoog opgenomen. Deze week volgt er een gesprek.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.