Beerendonk onder mes

Leo Beerendonk, nog steeds in dienst als hulptrainer van NEC, is afgelopen week in het Canisiusziekenhuis in Nijmegen geopereerd aan zijn achillespees. ‘Voorlopig lig ik hier nog in het ziekbed. Alles bij elkaar gaat het vijf maanden duren, voordat ik weer gewoon kan lopen”, vertelt een ondanks alles optimistische Beerendonk.


Zoals bekend nam Beerendonk ontslag als hulptrainer bij de Nijmeegse eerste divisieclub, omdat hij niet langer kon samenwerken met hoofdcoach Pim van de Meent. Op aandringen van het NEC-bestuur heeft Beerendonk zijn vertrek echter een tijdje uitgesteld. NEC heeft me prima behandeld. Met die ontslagname handelde ik een beetje te impulsief. Ik zou dan bij wijze van spreken hier in bet ziekenhuis hebben gelegen zonder enige vorm van uitkering. NEC heeft me een brief gestuurd, waarin staat dat de ontslagaanvraag wordt in gewilligd zodra ik genezen ben.’


Leo Beerendonk ligt in het Canisiusziekenhuis op afdeling 24, kamer 65. Bezoek is welkom. Want mijn familie woont nogal ver weg en dus lig ik hier een beetje eenzaam’.


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.