DTH rapport: Willem II thuis

Hoezee, we staan vijfde! Het was niet heel hoogdravend wat NEC liet zien, maar een kleine 1-0 zijn ook gewoon 3 keiharde punten. En van winnen worden we hoe dan ook vrolijk. De voldoendes zijn dan ook weer talrijk.

Brad Jones 6,5 Nieuw en direct onze aanvoerder. Tekenend voor het vreemdenlegioen dat ons NEC inmiddels is geworden. Wel goed gekeept. Kan vooral de ballen heel goed naast *kijken*.
Todd Kane 6,5 De winterstop heeft hem goed gedaan. Was feller dan de laatste maanden. Hij had de aanvaller in de pocket. En was aanvallender ook meer aanwezig. Todd is back!
Wojciech Golla 6,5 Verdedigde onder druk toch wat moeizaam, maar hield ook veel tegen. Naaide een tegen- stander een tweede gele kaart aan door overdreven door te rollen. Als je voor de prijzen gaat, ok, maar tegen het tandenloze Willem II is dit toch een beetje sneu.
Marcel Appiah 6,5 Had de moeilijke taak Rens te vervangen. Na rechtsbuiten, rechter middenvelder, rechtsback en centrale middenvelder, mocht hij deze wedstrijd zijn vijfde (!) positie van dit seizoen invullen: centrale verdediger. En ook dit deed hij naar behoren.
Lucas Woudenberg 6,5 Was minder opvallend aanwezig. Deed zijn taak. Verder niks aan de hand.
Gregor Breinburg 7 Buffelend. Mochten er nog kerstkilo’s aanzitten, dan zijn die in deze wedstrijd echt helemaal definitief verdwenen.
Janio Bikel 6 De winterstop had nog wat langer mogen duren, maar hij was toch weer wat feller en dynamischer. Maar nog niet terug op zijn oude niveau.
Navarone Foor 7 Was opvallend doelgericht. Geweldig om Nav weer te zien voetballen.
Joey Sleegers 5,5 Gewoonweg niet gezien. Hij kon onze verslaggever (weer) niet bekoren.
Christian Santos 7- Weer +1. Het minnetje staat voor zijn tweet waarin hij z’n afkoopsom wereldkundig maakte. Een open sollicitatie voor elke club met een beetje geld.
Anthony Limbombe 7 Elke aanval begon eigenlijk bij hem.
Ernest Faber 6,5 De winst leidt de aandacht af van de gekozen angsthazen-tactiek: thuis op de counter spelen tegen Willem II. Niet de meest voor de hand liggende en de meest wenselijke tactiek. Maar goed, we hebben gewonnen en daarom krijgt Ernest gelijk. En daarom krijgt hij ook een dikke voldoende. Degene die dit opportunistisch vinden, die hebben gelijk.
Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan